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INNOSUISSE
Numéro de projet
105.080.1 IP-LS
Titre du projet
FoamFreeze: two-step foaming freezing technology for natural off-flavor free vegan ice cream
Titre du projet anglais
FoamFreeze: two-step foaming freezing technology for natural off-flavor free vegan ice cream
Données de base
Textes
Participants
Titel
Textes relatifs à ce projet
Allemand
Français
Italien
Anglais
Description succincte
-
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Résumé des résultats (Abstract)
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Textes saisis
Catégorie
Texte
Description succincte
(Allemand)
FoamFreeze: two-step foaming freezing technology for natural off-flavor free vegan ice cream
Description succincte
(Anglais)
FoamFreeze: two-step foaming freezing technology for natural off-flavor free vegan ice cream
Résumé des résultats (Abstract)
(Allemand)
In this project, natural vegan ice cream with superior taste and texture will be developed through a combined process and recipe development.
Résumé des résultats (Abstract)
(Anglais)
In this project, natural vegan ice cream with superior taste and texture will be developed through a combined process and recipe development.
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- Einsteinstrasse 2 - 3003 Berne -
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