En-tête de navigationNavigation principaleSuiviFiche


Unité de recherche
INNOSUISSE
Numéro de projet
104.851.1 IP-LS
Titre du projet
A new route for mild refining of pulses for protein functionality improvement and less environmental impact
Titre du projet anglais
A new route for mild refining of pulses for protein functionality improvement and less environmental impact

Textes relatifs à ce projet

 AllemandFrançaisItalienAnglais
Description succincte
Anzeigen
-
-
Anzeigen
Résumé des résultats (Abstract)
Anzeigen
-
-
Anzeigen

Textes saisis


CatégorieTexte
Description succincte
(Allemand)
A new route for mild refining of pulses for protein functionality improvement and less environmental impact
Description succincte
(Anglais)
A new route for mild refining of pulses for protein functionality improvement and less environmental impact
Résumé des résultats (Abstract)
(Allemand)
This project aims to develop a protein-rich preparation from pulses combined with air-classified powdered protein concentrates for manufacturing plant-based meat and dairy substitutes with minimal processing and a sustainable value chain.
Résumé des résultats (Abstract)
(Anglais)
This project aims to develop a protein-rich preparation from pulses combined with air-classified powdered protein concentrates for manufacturing plant-based meat and dairy substitutes with minimal processing and a sustainable value chain.