ServicenavigationHauptnavigationTrailKarteikarten


Forschungsstelle
INNOSUISSE
Projektnummer
61184.1 IP-LS
Projekttitel
From waste to taste - optimizing plant-based milk alternatives using upcycled oats (Innolink: 101.492 IP-LS)
Projekttitel Englisch
From waste to taste - optimizing plant-based milk alternatives using upcycled oats (Innolink: 101.492 IP-LS)

Texte zu diesem Projekt

 DeutschFranzösischItalienischEnglisch
Kurzbeschreibung
Anzeigen
-
-
Anzeigen
Abstract
Anzeigen
-
-
-

Erfasste Texte


KategorieText
Kurzbeschreibung
(Deutsch)
From waste to taste - optimizing plant-based milk alternatives using upcycled oats (Innolink: 101.492 IP-LS)
Kurzbeschreibung
(Englisch)
From waste to taste - optimizing plant-based milk alternatives using upcycled oats
Abstract
(Deutsch)
We aim to commercialize a plant-based milk alternative that has the same nutritional value, taste and texture as cow milk. This will be accomplished by a combination of upcycling, to reduce food waste, and AI-based ingredient selection, based on algorithmic screening of plant molecule databases.