En-tête de navigationNavigation principaleSuiviFiche


Unité de recherche
INNOSUISSE
Numéro de projet
36220.1 IP-LS
Titre du projet
Truffle Flavor Process and Formulation Optimization: Fortification in Liquid and Advanced Microencapsulation
Titre du projet anglais
Truffle Flavor Process and Formulation Optimization: Fortification in Liquid and Advanced Microencapsulation

Textes relatifs à ce projet

 AllemandFrançaisItalienAnglais
Description succincte
Anzeigen
-
-
Anzeigen
Résumé des résultats (Abstract)
Anzeigen
-
-
Anzeigen

Textes saisis


CatégorieTexte
Description succincte
(Allemand)
Truffle Flavor Process and Formulation Optimization: Fortification in Liquid and Advanced Microencapsulation
Description succincte
(Anglais)
Truffle Flavor Process and Formulation Optimization: Fortification in Liquid and Advanced Microencapsulation
Résumé des résultats (Abstract)
(Allemand)
Nectariss Sàrl is an authentic flavor company that has developed a breakthrough patented technology to produce natural flavors of truffle fungi. R&D efforts for higher flavor concentrations and shelf-life extension are essential to achieve product scalability and the fastest market entry.
Résumé des résultats (Abstract)
(Anglais)