ServicenavigationHauptnavigationTrailKarteikarten


Forschungsstelle
INNOSUISSE
Projektnummer
54886.1 IP-LS
Projekttitel
Fruit to Bar # Innovative post-harvest processing of de-pulped cocoa beans and pulp thereof for single source chocolate
Projekttitel Englisch
Fruit to Bar # Innovative post-harvest processing of de-pulped cocoa beans and pulp thereof for single source chocolate

Beteiligte

Bundesstelle/ Verwaltungseinheit Innosuisse
Schweizerische Agentur
für Innovationsförderung
Einsteinstrasse 2
CH-3003 Bern
+41 58 461 61 61 (Zentrale)
info@innosuisse.ch
www.innosuisse.ch/
Kontaktperson

Doktor
Susanne Miescher Schwenninger
ZHAW
Institute for Food & Beverage Innov
Einsiedlerstrasse 31
CH-8820 Wädenswil
+41 58 934 54 13
mies@zhaw.ch


Wirtschaftspartner

Ursina Krähenmann
Koa Switzerland AG
CHE-291.609.377
Giesshübelstrasse 40
CH-8045 Zürich