ServicenavigationHauptnavigationTrailKarteikarten


Forschungsstelle
INNOSUISSE
Projektnummer
63441.1 INNO-LS
Projekttitel
Master the Fermentation of Swiss Apples into a high-quality Swiss Cider
Projekttitel Englisch
Master the Fermentation of Swiss Apples into a high-quality Swiss Cider

Beteiligte

Bundesstelle/ Verwaltungseinheit Innosuisse
Schweizerische Agentur
für Innovationsförderung
Einsteinstrasse 2
CH-3003 Bern
+41 58 461 61 61 (Zentrale)
info@innosuisse.ch
www.innosuisse.ch/
Kontaktperson

Professor
Bertrand Hochet
HEIG-VD
Haute Ecole d'Ingénierie et de Gest
du Canton de Vaud
Inst. de Systèmes d'Informat. eMbar
Rue de Galilée 15
CH-1401 Yverdon-les-Bains
+41 24 557 27 68
bertrand.hochet@heig-vd.ch


Wirtschaftspartner

Christian Barbé
Cidre Christian Barbé
CHE-406.627.814
Route du Jorat 12B
CH-1000 Lausanne