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Unité de recherche
INNOSUISSE
Numéro de projet
18782.1 PFLS-LS
Titre du projet
optimal model based control of the production and crystallization process of margarine using efficient multistage temperature aggregates and inline process monitoring
Titre du projet anglais
optimal model based control of the production and crystallization process of margarine using efficient multistage temperature aggregates and inline process monitoring

Participants

Office fédéral/ Unité administrative Innosuisse
Agence suisse pour l'encouragement
de l'innovation
Einsteinstrasse 2
CH-3003 Bern
+41 58 461 61 61 (Central)
info@innosuisse.ch
www.innosuisse.ch/
Personne à contacter

Doktor
Christoph Würsch
OST - Ostschweizer Fachhochschule
Buchs
Werdenbergstrasse 4
CH-9471 Buchs SG
+41 81 755 34 52
christoph.wuersch@ost.ch


Partenaire commercial

Rudenz Egli
Egli AG Prozesstechnik
Wilerstrasse 7
CH-9606 Bütschwil
+41 71 982 88 00
rudenz.egli@egliag.com