Key words
(German)
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Fleischwirtschaft, Schlachtwirtschaft, Fleisch, Marktschutz, Wettbewerbsfähigkeit, Strukturwandel, Zollkontingente
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Key words
(English)
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Meet industry, slaughter industry, meet, market protection, competitiveness, structural change, tariff quota
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Short description
(German)
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Analyse der Markt- und Kostensituation sowie der Rahmenbedingungen der schweizerischen Schlachtwirtschaft im internationalen Vergleich, Abschätzung des zukünftigen Strukturwandels, Gründe für den erwarteten Strukturwandel, Rolle der Agrarpolitik, Herausforderungen und Anpassungsstrategien der Schlachtwirtschaft
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Short description
(English)
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Analysis of the market- and cost situation as well as the business environment of the Swiss slaughter industry in an international context, estimation of the future structural changes, reasons for the expected structural change, role of the agriculture policy, challenges and adjustment strategies of the slaughter industry
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Project aims
(German)
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Darstellung der Rahmenbedingungen und Wettbewerbssituation der Schlachtwirtschaft in einem internationalen Kontext, Prognose des zukünftigen Strukturwandels
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Project aims
(English)
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Illustration of the business environment and competitiveness of the slaughter industry in an international context, forecast of the future structural changes
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Transfer and application
(German)
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Transfer and application
(English)
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PhD-project at the University of St.Gallen, dissertation will be published in May 2003. Further informations: http://www.iaa.unisg.ch/ org/few/ web.nsf/wwwPubInhalteEng/D21844D692D6CE83C1256AB9005C2A83?opendocument
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Knowlegde improvements / Publications
(German)
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Kostenstruktur der Schlachtwirtschaft auf Branchenebene, siehe Literaturverzeichnis
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Knowlegde improvements / Publications
(English)
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Cost structure of the slaughter industry, see literate index
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Process / State of work
(German)
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1. Desk research, 2. Expertengespräche, 3. Empirische Erhebung in der Schlachtwirtschaft, 4. Auswertung der Daten, 5. Nochmalige Befragung, 6. Auswertung der Daten, 7. Ergebnisse und Empfehlungen, Stand: Empirie abgeschlossen
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Process / State of work
(English)
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1. desk research, 2. expert talks, empirical census in the slaughter industry, 4. data analysis, 5. second census, 6. data analysis, 7. results and recommendations
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