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Forschungsstelle
EU FRP
Projektnummer
00.0642
Projekttitel
FAIR-FLOW EUROPE IV: Disseminating results of EU food research projects to small and medium sized food industries, health professionnals and consumer groups through a 24-country dynamic network system
Projekttitel Englisch
FAIR-FLOW EUROPE IV: Disseminating results of EU food research projects to small and medium sized food industries, health professionnals and consumer groups through a 24-country dynamic network system

Texte zu diesem Projekt

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Kurzbeschreibung
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Erfasste Texte


KategorieText
Schlüsselwörter
(Englisch)
Dissemination; EU-food researach; SME; health professionals; consumer groups;
Agriculture; Economic Aspects; Food; Industrial Manufacture; Life Sciences; Medicine; Health; Safety
Alternative Projektnummern
(Englisch)
EU project number: QLKT-2000 00040
Forschungsprogramme
(Englisch)
EU-programme: 5. Frame Research Programme - 1.1.1 Food, nutrition and health
Kurzbeschreibung
(Deutsch)
Siehe Abstract
Weitere Hinweise und Angaben
(Englisch)
Full name of research-institution/enterprise:
ETH Zürich
Institut für Lebensmittelwissenschaft
Partner und Internationale Organisationen
(Deutsch)
Coordinator: INRA, Quimper (F)
Abstract
(Deutsch)
Our main objective is to promote innovation in the food sector in Europe and Eastern European countries through the interactive dissemination of RTD results to three target groups: SMEs, Health Professionals and Consumer Groups. Results issued in a user-friendly way will be sent to the relevant end-users to measure their reactions as well as their requirements through consensus platforms as a test-bed and the feedback will be then sent to the Commission.

Expected results are:
-Increased awareness of the target groups towards EU food research results.
- improved information for the EU regarding the target groups requirements.
Datenbankreferenzen
(Englisch)
Swiss Database: Euro-DB of the
State Secretariat for Education and Research
Hallwylstrasse 4
CH-3003 Berne, Switzerland
Tel. +41 31 322 74 82
Swiss Project-Number: 00.0642