ServicenavigationHauptnavigationTrailKarteikarten


Forschungsstelle
INNOSUISSE
Projektnummer
45594.1 IP-ICT
Projekttitel
Progress in process scale-up and product quality optimization for plant protein-based meat analogues by intelligent high moisture extrusion process control (SensAI)
Projekttitel Englisch
Progress in process scale-up and product quality optimization for plant protein-based meat analogues by intelligent high moisture extrusion process control (SensAI)

Beteiligte

Bundesstelle/ Verwaltungseinheit Innosuisse
Schweizerische Agentur
für Innovationsförderung
Einsteinstrasse 2
CH-3003 Bern
+41 58 461 61 61 (Zentrale)
info@innosuisse.ch
www.innosuisse.ch/
Kontaktperson

Professor Doktor
Erich Josef Windhab
ETH Zürich
LFO E 18 / Schmelzbergstrasse 9
CH-8092 Zürich
+41 44 632 53 48
erich.windhab@hest.ethz.ch


Wirtschaftspartner

Doktor
Patrick Rühs
Planted Foods AG
CHE-398.606.506
Kemptpark 32
CH-8310 Kemptthal
+41793408446
patrick@planted.ch